Diskuse

Rusko? Rusko!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TG

Vaše blogy jsou překrásné. Vždycky se na ně moc těším. Váš akvarel čtenářky bible z předešlého blogu mi zdobí display tabletu.

1 0
možnosti
MP

Tak to je pro mě velká čest, opravdu. I já se těším na Vaše blogy a Vaše kresby jsou opravdu vynikající - jak jsem už jednou psal, úroveň Sempé, Pálka. Ale Vy jste kreslil do Dikobrazu, nebo se pletu?

0 0
možnosti
TG

R^R^R^Vynikající! Krásné portréty. Blog člověka s nadhledem.

P.S. Komentovat s. Járu se slušně nedá. Ta by byla problémem i pro specialisty...

1 0
možnosti
MP

Děkuji moc! Udělal jste mi velkou radost:-). Přeji hezký den a týden.

0 0
možnosti
MP

Pro Jaru Rank a Vladimíra Vokouna: přátelé, vy jste se dostali ve svých komentářích už úplně někam jinam (volby v ČR - jak to s tím, proboha - souvisí?:-)). Abych tedy přeložil z Češtiny do Češtiny, co jsem chtěl říct: duševní i duchovní potenciál Ruska je tak obrovský, že se - bez ohledu na okamžité politické poměry - prakticky v každém oboru prosadí do absolutní špičky. V tom jim může konkurovat málokdo. To je vše...

2 0
možnosti

Přesně tak. A po celých sto let (tedy od Vládi) se skoro nikomu, kdo nebyl využit vládnoucí garniturou, nepodařilo prosadit. Obrovská škoda.

0 0
možnosti

Miroslave, taky mě je někdy až úzko z toho, kolik bylo a jistě je, v Rusku vzdělaných a skvělých lidí ve všech oborech. A pořád je někdo "dusí" v rozletu...Navíc žijí v atmosféře "nechtění" a opovrhování...

Tématicky nezvyklý, zajímavý blog, a obrázky čím dál lepší! Díky!

5 0
možnosti
MP

Marie, děkuji Vám moc. Ano, máte pravdu...

1 0
možnosti
VV

Jasne, kukacky pochazeji ze Schwarzwaldu. Ovsem ty kapesni ci naramkove, ktere opravdu za neco stoji maji vlast v zemi helvetskeho krize. A rusove nemeli jen Puskina, ovsem ti jejich velikani zili vsichni v dobe priserneho carskeho utlaku. Od uchvaceni moci bolseviky meli Rusove uz je velikany v dobyvanicizich uzemi a utlacovani obyvatel v nich.

A jejich novy car se snazi ze vsech sil pokracovat v praxi sovetu.

2 1
možnosti
MP

I já mám kapesní švýcarské hodinky - a jsou skvělé:-). Ti Rusové měli ovšem ty velikány v každé době. I já jsem uvedl některé z doby, kdy už byli u moci bolševici: Gorkij, Bulgakov, Zoščenko, Okudžava. A vůbec jsem nepsal nic o politice, tu do toho zatahujete vy. V dobývání cizích území si všechny velmoci světa nemají co vyčítat, nemyslíte?

3 0
možnosti
  • Počet článků 297
  • Celková karma 18,68
  • Průměrná čtenost 502x
Jsem...

 

Seznam rubrik