Diskuse

Ó ty ženy!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Nejkrásnější a nejhodnější psi na světě"

Souhlasím. Jen ze svého dětství si pamatuji, když v Rybím (u babičky) si jeden soused veterinář pořídil první Kolii (trikolor) a my jsme se na ni chodili dívat. Měl zahradu (několik tisíc metrů) a tam berana a asi 5 ovcí, které tato kolie hlídala. Beran, který nekompromisně útočil na děti i dospělé byl v její přítomnosti jako beránek. Byla neskutečně rychlá a dokázala asi i bolestivě kousnout. Od dětí si nechala hodně líbit, a když to bylo moc, tak odběhla pryč .

Vůči lidem byla opravdu hodná, ale beran by měl jiný názor .

2 0
možnosti

Děkuji za návštěvu a krásný příspěvek. My máme už třetí kolii a nedáme na ně dopustit .

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkné, Miroslave Dokonale jsi pana učitele vykreslil a přitom stačilo zdánlivě několik zdánlivě jednoduchých črtů /o ilustracích bych se jen opakoval/

3 0
možnosti

Moc Ti děkuji, Viléme. Pochvala od Tebe mě vždy potěší.

0 0
možnosti

Miroslave, jemnė, úsměvné, krásné. A s Tvým laskavým nadhledem. Ilustrace výborné A překrásní tvorové..... Tedy aby bylo jasno, ti skotští ovčáci!

Srdečně zdravím do Prahy.&..

3 0
možnosti

Moc děkuji, Tomáši, za přečtení a komentář (a pochvalu ilustrací - od Mistra, jako jsi Ty, obzvláště cenné). Ano, kolie jsou krásní psi. Bohužel, Bello nás koncem minulého roku opustil. Srdečně zdravím do HK .

1 0
možnosti

Krásný příběh a krásné kresby

4 0
možnosti

Moc Vám děkuji, paní Lance, za návštěvu a pochvalu .

0 0
možnosti
Foto

Anoo, jsem pro spolek. Roztomilý pan učitel a chytrý, umí z člověka svérázným způsobem dostat informace a přitom vytvořit dojem, že ho to ale vůbec nezajímá, a pak je ještě umí skvěle prodat. Úplně ho vidím. Není to hezké ta rozmanitost osobností, které potkáváme? Je to milé a vy to umíte tak krásně vystihnout. S úsměvem na mé tváři, který jste vykouzlil vy, vás srdečně zdravím.

5 0
možnosti

Děkuji Vám moc za návštěvu a komentář, se kterým souzním .

1 0
možnosti
Foto

Páči sa mi veľmi i názov a metafory, ktoré ste použil aj kresby, ktoré doladili ten konečný efekt Dúfam, že sa neurazíte, vždy sa teším na vaše príbehy, vnemy či myšlienky. Môj obĺúbený príbeh od vás je o pánovi, ktorý požičiaval loďky alebo keď spomínate detstvo... niečo ma tam vždy tak prirodzene a neumelo "chytí za srdce"... Ďakujem a želám pekný deň.

3 0
možnosti

Děkuji Vám velmi, jsem moc rád, že se Vám mé blogy líbí - je to vzájemné. Příběh pána z loděnice se mi - musím se přiznat - také líbí, snad se docela povedl . Přeji Vám krásné dny.

1 0
možnosti

Moc děkuji za Vaši přízeň, pane Jiroudku a zdravím Vás srdečně .

1 0
možnosti
Foto

Boží, nikdo není doma prorokem. A takovýchto vejtahů s prázdnou duší jsou kvanta. Krásné kresby, všechny tři, obzvlášť zapšklý a nešťastný panučitel se choulí v tom svém kabátu. Kolie ztělesněním věrnosti a idylka v lese.

4 0
možnosti
Foto

Pan p. UMÍ. Naslouchat i ,,předat". Asi to bude tím, že ,,neprorokuje"

6 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 19,98
  • Průměrná čtenost 503x
Jsem...

 

Seznam rubrik