Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^To je taková krása, milý pane Pavlíčku, pro mě právě před nedělním obědem ! Stále se mi nedostává času ke čtení všeho, co bych ráda, ale Vaše milá tvář vedle šokézního titulku "Až se vrátím, všechny vás..." mě ovládla :-).

A což teprve tajemně moudrý a něžný článek, který potvrzuje tu pro člověka nedosažitelnou pravdu, že ve všech úrovních Stvoření platí Panta rei...

To je jako Vaše "Ignác se odstěhoval do Saské Kamenice, tedy Chemnitz (později Karl-MarxStadt a nyní opět Chemnitz", to už jsem se té ověřitelné realitě řehtala nahlas. S přáním pohody Vám děkuji srdečněVR^.

1 0
možnosti

Milá paní Voříšková, moc Vám děkuji za Vaši návštěvu a milá slova. Opět jste mě velmi potěšila. Přeji Vám krásné jarní dny :-)V

0 0
možnosti

Já jsem si při tom vzpomněl na drobný zážitek. Před léty jsem něco potřeboval vyřídit v Praze na Úřadu pro patenty a vynálezy (Dnes se to jmenuje Úřad průmyslového vlastnictví). Jedna budova byla v Bubenči, tam jsem ráno zašel. Bylo 8:30 a zjistil jsem, že otvírají až v 9:00 a mně se chtělo na malou. Rozhlédl jsem se, v sousedství byl hřbitov. Zaběhl jsem tam, vyčural jsem se za pomníkem. Když jsem skončil, podíval jsem se na zašlý pomník, za který jsem se schoval, a četl jméno: Ladislav Jílek.

3 0
možnosti

Děkuji Vám za přečtení a krásnou, vtipnou příhodu. Jako bych to viděl - bydlíme totiž nedaleko od Úřadu průmyslového vlastnictví a kolem hřbitova venčím každý den pejska :-).

0 0
možnosti

Dokonalá souhra slov a obrázků. R^VVV

2 0
možnosti

Moc Vám děkuji za pochvalná slova, která mě velmi potěšila.

0 0
možnosti

R^R^R^Opravdu velmi tajemný příběh ve stylu noir filmů. A navíc ještě výrazně zesílený úspornou formou, kterou tak výborně ovládáš ,Miroslave.

Hezké dny bez ohledu na počasí...:-)

7 0
možnosti

Moc Ti děkuji, Tomáši. Zabývám se teď hodně Paulem Fierlingerem, kterého jsi mi doporučil - ty jeho kresby jsou fakt skvělé, ještě jednou Ti děkuji. Rovněž přeji krásné dny.

1 0
možnosti
Foto

Zvláštní, tajemný příběh, pane Miroslave... Možná by se Vám měl dědeček ignáz zjevit (ve snu) a podat Vám vysvětlení. Mně se tak stává pokud nad nějakou záhadou dlouho přemýšlím. Když mi například po kratičkém pobytu v nemocnici náhle zemřel tatínek, za pár dní se mi v noci živý sen, ve kterém mi sám vysvětlil, proč se tak stalo. Sen byl velmi živý a vysvětlení otce tak přesvědčivé že jsem tomu uvěřila. Karma. R^

6 0
možnosti

Děkuji Vám, paní Mirko, za Vaši návštěvu a komentář. A máte pravdu, já myslím, že to možné je, protože my s tělem neumíráme.

1 0
možnosti
Foto

Pokud je ten příběh autentický, myslím hlavně tu část na hřbitově, tak přesně zapadá do mé představy, jak by to mohlo možná být, ale nejsem si jistý, je-li tomu opravdu tak.R^R^

3 0
možnosti

To by mě zajímalo, Viléme. Ignác byl skutečně můj německý pradědeček, opravdu pil a nakonec se odstěhoval do Chemnitz. Já jsem tam služebně také párkrát byl, ale ten hřbitov je "básnická licence" :-).

2 0
možnosti

Moc děkuji za přízeň, které si vážím.

1 0
možnosti
Foto

Zaujímavý rodinný príbeh, prerozprávaný Vašimi láskavými slovami...niekedy bývajú naše zážitky akoby mysteriózne...ktovie...:-) ... ja si myslím, že s našimi predkami sme spojení spoločnými koreňmi, DNA...

5 0
možnosti

Děkuji Vám moc za návštěvu a komentář. Já si dokonce myslím, že "jedno" jsme úplně všichni :-).

2 0
možnosti
  • Počet článků 297
  • Celková karma 18,42
  • Průměrná čtenost 502x
Jsem...

 

Seznam rubrik