Diskuse

Fatální ubrus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo, láska je LÁSKA. VA zakázané ovoce nejvíce chutná. (Chudák, paní učitelka francouzštiny- je mně jí líto. (dnes by se to asi vyřešilo jinak) ;-)Díky. pane Miroslave, za úsměvný příběh. Pěkný víkend.

1 0
možnosti
MP

Děkuji moc, paní Mirko, za Vaši návštěvu a komentář. Asi máte pravdu, že by se to dnes řešilo jinak, kdo ví. Možná chtěla odejít ona sama ;-).

0 0
možnosti
Foto

R^R^Možná ta náhoda vlastně náhodou nebyla. Já za zdánlivou úsměvností celé situace s nádechem nostalgie odchodu krásné Jany cítím skoro až antickou tragičnost:-) té nebohé novomanželky. Možná to je ten dým, který po tom všem nadělení zůstal...

2 0
možnosti
Foto

Anebo tragičnost všech tří osudů, které měly být nakonec úplně jinde.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný příběh. R^:-)

Jen je škoda, že musela odejít Jana. V dnešní době by si studenti mohli vymoci-vystávkovat, aby neodešla.

2 0
možnosti
MP

Děkuji Vám za návštěvu a komentář. Máte asi pravdu, ale to víte, byla jiná doba... Je však možné, že i ona nakonec chtěla jít pryč, kdo ví? :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Opět až mistrně, nádherně a poutavě podané, vč. obrázkůR^!P.S.: tu ,,vsuvku" o mé maličkosti bych raději vypustil. Osobně bych měl pár obdobných zážitků, ale takto je prezentovat nemohu, i proto, že jako autor bych to opravdu nesvedl;-)

3 0
možnosti
MP

Děkuji Vám velmi. Ta zmínka o Vás je naopak důležitá - to téma jste pojal vskutku skvěle a já jsem o tom musel přemýšlet :-).

1 0
možnosti
TG

R^R^R^To je moc krásný příběh, Miroslave. :-)Zatracenej krátkej ubrus! Kdopak asi prostíral? To nemohla být ženská, nejspíš školník. A parádni ilustraceR^.

4 0
možnosti
MP

Děkuji Ti, Tomáši. Možná to byl školník, to už se dnes nedovíme :-). Dík i za pochvalu ilustrací, trochu jsem se u některých tentokrát (byť neuměle) inspiroval u našeho oblíbence :-)

1 0
možnosti
Foto

Otázka zní, která byla ta pravá:-/. Karma, Miroslave:-)

2 0
možnosti
MP

To je fakt, Jaroslave, to je dost zásadní otázka. Ovšem odpověď na ni...:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 296
  • Celková karma 19,99
  • Průměrná čtenost 503x
Jsem...

 

Seznam rubrik